Locuri de munca in Moldova


Unde sa cauti un anunt cu locuri de munca in Moldova daca nu pe site-ul 999.md si evident aici. Noi va dam de munca in fiecare zi, iar moldovenii au un mare avantaj, stiind limba rusa, ei se pot documenta mai bine decat cei ce nu o stiu. Acum te intrebi ce vrem sa-ti spunem, ce loc de munca iti propunem.

Locuri de munca in Moldova

Locuri de munca in Moldova

Simplu, sa lucrezi de acasa, sa castigi bani scriind pe propriul site (poti avea unul sau chiar 100), pur si simplu iei si traduci din site-urile din limba rusa in limba romana. Asta daca nu cumva vei descoperi ca poti scrie si singur. Un articol iti poate aduce intre 10 si 50 eurocenti pe zi. Adica in 30 de zile poti castiga de pe urma unui articol de care lumea este interesata 3 euro. Sa zicem ca scri doar 5 articole pe zi, esti un tip lenes. Si din astea cinci, doar unul va fi interesant, restul pur si simplu nu se cauta. Inseamna ca in fiecare zi adaugi cate 3 euro minim la venitul tau, adica 90 de euro pe luna. Dupa 12 luni vei avea un minim de 1080 de euro lunar. Parca e mai bine decat sa muncesti ca profesor in Republica Molodva, sau sa pleci in Italia sa ai grij ad emosi si babe.

Poate crezi ca e complicat sa ai un site, ma refer la unul de calitate, care sa-ti aduca banii astia. Te inseli, portalul e4MD te ajuta gratuit, trebuie doar sa le scrii ca doresti un site, ei se ocupa de tot, iar tu poti incepe munca in 10 minute de la depunerea cererii. Iar dac ate intrebi cum anume vei scrie articole de calitate, stai linistit, noi iti vom oferi in cateva articole raspunsul la intrebarile tale. Vei vedea ca e simplu, nu e o afacere piramidala, in care ti se cer bani, nu te pune nimeni sa faci click-uri, esti propriul tau stapan.

Anunturi recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>